Barion Pixel

Fizetési információk

Hogyan fizethetem ki a rendelésemet?

Bankkártyás fizetés

Rendelésedet bankkártyával is kifizetheted az OTP SimplePay és a Barion rendszerén keresztül. Az OTP SimplePay és a Barion okos és biztonságos elektronikus fizetési szolgáltatás, amivel plusz költségek nélkül, ingyenesen vásárolhatsz a Couleur Caramel webáruházban. Regisztráció nélkül, egyszerűen fizethetsz, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Használhatod Visa, Visa Electron, Mastercard vagy Maestro bankkártyádat.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Utánvételes fizetés

Csomagod átvételekor is fizethetsz személyesen a GLS futárnak, készpénzben vagy bankkártyával. Utánvéttel kért házhozszállítás vagy GLS CsomagPontra való szállításkor az utánvét díja 500 Ft.

Miért biztonságos a bankkártyás fizetés?

Nem tároljuk a bankkártya adataidat

Bankkártyás fizetésedet az OTP SimplePay / Barion rendszerén keresztül végzed, így bankkártyád adatait nem a Couleur Caramel webáruház oldalán adod meg és azokat az OTP SimplePay / Barion sem továbbítja felénk, mi nem látjuk, nem tároljuk azokat.

Megbízható, ismert fizetési rendszer

Már több, mint 8000 vállalkozás használja a Bariont online fizetésre. A Barion rendszere a bankok weboldalain is használttal azonos biztonságot nyújtó SSL tanúsítvánnyal rendelkezik. Szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Pénzvisszahívási lehetőség

Amennyiben olyan tranzakció történt a bankkártyáddal, amit nem Te hagytál jóvá, vedd fel a kapcsolatot a bankod ügyfélszolgálatával. Minden banknak van visszahívási (chargeback) lehetősége az online kártyás tranzakciók során, így ha visszaélés történt, visszakaphatod a pénzedet.

Bezárás Kosár
Bezárás Kívánságlista
Bezárás Nemrég megtekintett
Bezárás
Kategóriák