Barion Pixel

Kedves Jelentkező!

Mielőtt tovább haladnánk a kiválasztási folyamatban szeretnénk megkérni, hogy végezd el a lenti próbafeladatokat, kérünk figyelmese, precízen töltsd ki a kérdésekre a választ és a lehető legjobb tudásod szerint old meg a feladatokat. A feladatok megoldása kb. 30 – 60 percet vesz igénybe, de természetesen egyénfüggő.

Nincsen jó, vagy rossz válasz Rád vagyunk kíváncsiak, jó munkát kívánunk! 😊

Ha elakadtál vagy bármilyen kérdésed van, akkor írj a spalazzomed@spalazzomed.hu emailcímre, vagy hívd a +36 70 360 7786 telefonszámot!

Próbafeladatok - Marketing Asszisztens

Próbafeladatok - 1. feladat

Kérünk szánj kellő időt a próbafeladatok alapos megoldására kb. 30 - 60 percet vesz igénybe.

Állíts össze legjobb tudásod szerint egy Couleur Caramel sminktermékekből álló csomagot, melyet kedvezményes áron 30%-kal olcsóbban vásárolhat meg a célközönség a webshopban. A csomag összeállítása bármilyen szempont alapján megtörténhet, lehet egy általános rutin, vagy a saját tapasztalatod, kreativitásod által, a csomag ne tartalmazzon sminkeszközöket, vagy kiegészítőket, csak sminktermékeket és maximum 5 termék lehet benne.

A Couleur Caramel termékeket itt találod: https://couleur-caramel.hu/termekek/


2. feladat

Az általad összeállított csomaghoz készíts Facebook és Instagram posztot, mellyel ajánlod és bemutatod azt, valamint kiemeled, hogy most kedvezményesen beszerezhető.

A poszthoz a termékképeket az alábbi linken tudod megkeresni és letölteni:
https://drive.google.com/drive/folders/1nTwk-lFyjifmTevsKVlq3fokvKMaZ2IF?usp=sharing


3. feladat

Az általad összeállított csomagot hírlevélben is szeretnénk népszerűsíteni a bio és vegán sminkek iránt érdeklődő feliratkozónak, írd le pár mondatban, hogy mit írnál bele a hírlevélbe, mit emelnél ki, mire fokuszálnál benne. Nem kell konkrétan megírni a hírlevelet, csak foglald össze hogyan képzeled el.


4. feladat


5. feladat - utolsó ;)

Írj egy 2000-2500 karakteres (szóköz nélkül) blogcikket keresőoptimalizálási és tartalommarketing szempontok figyelembevételével a bio, vegán és organikus sminktermékek elterjedéséről, fontosságáról és használatáról, kinek és miért érdemes ezeket választani, hogyan érdemes használni. Ha úgy érzed a témához passzoló képeket is csatolhatsz a cikkhez.


Bezárás Kosár
Bezárás Kívánságlista
Bezárás Nemrég megtekintett
Bezárás
Kategóriák